AYDIN / YENİPAZAR - Merkez İlkokulu

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik eGüvenlik öğretmen anketi düzenlenmiştir.

ANKETE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2021 eTwinning  Avrupa Kalite Ödül Töreni

MERKEZ İLKOKULU FİDAN DİKİMİ

Düzce Depremi Unutulmadı
Düzce Depreminin yıl dönümünde tüm vatandaşlarımızın katılımıyla, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57' de "Deprem
Anı (Çök­Kapan­Tutun) Tatbikatı düzenlenecektir. Okulumuz tatil olduğu için bir gün öncesinden öğrencilerimizn katılımı ile tatbikat yapılmıştır.

MERKEZ İLKOKULU CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI YİNE COŞKU İLE KUTLADI

May

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ  (İSG)

Yenipazar İlçe Merkezinde öğrencilerimizin yürüşleri ve afişler asmaları farkındalık oluşturuldu.

GELECEĞİN DENİZCİLERİ

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun öğrencileri ile coşkuyla kutlandı. İlçe Merkezinde yapılan gösterilere okulumuzun 3. sınıf öğrencileri Halk Oyunları ile katıldılar.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Şbt

Merkez İlkokulu olarak yapmış olduğumuz güvenli internet kullanımındaki farkındalığı gösteren çalışmalarımızla okulumuz, Avrupa Okul Ağı ''The eSafety Label Community'' tarafından verilen uluslararası alanda geçerliliği olan "eSafety Label Bronze Etiketi" kazanmıştır.

Okulların eTwinning Okulu olma basamaklarından biri olan ve güvenli internet kullanımında farkındalığa işaret eden bu etiket, okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

Şbt

Okulumuzda yürütülen başarılı eTwinning proje çalışmaları sonucunda 2019-2020 Eğitim - Öğretim döneminde okulumuz 4 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Etiketi sahibi olmuştur.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ahmet GÜDER'in 'For A Habitable World - Yaşanılabilir Bir Dünya İçin' isimli ortağı olduğu projesi 1 Ulusal ve 1 Avrupa Kalite Etiketi kazanmıştır. Okulumuzun Okul Öncesi öğretmenleri Ezgi AYDENİZ ve Fatma OKTAY birlikte yer aldıkları 'Yediveren' isimli ortağı olduğu projeden 2 Ulusal Kalite Etiketi ve yine Ezgi AYDENİZ öğretmenimiz ortağı olduğu bir başka proje olan 'STEM At School - Okulda STEM' isimli projesinden 1 Ulusal Kalite Etiketi sahibi olmuşlardır.

Bu başarıda emeği olan başta sevgili öğrencilerimize ve velilerimize ve okulumuz öğretmenleri ile idarecilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür.

Ekm

Sayın velilerimiz; 23 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:00'te Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılmasını önemle rica ederiz.

Eyl

Merkez İlkokulu olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlayacağı 21 Eylül 2020 Pazartesi gününde 1. Sınıf, okul öncesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sağlığı güvenliği için bakanlığımız tarafından yayımlanan "EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ENFEKSİYON ÖNLEME KONTROL KILAVUZU" doğrultusunda tüm hazırlıklarımızı yaparak  OKULUM TEMİZ PROJESİ' ne başvuru yaptık. Bu kapsamda yapılan başvurumuz kabul edilmiştir.